ΤΕΧΝΙΚΗ

07/05/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Νο 3322) - Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών-γυναικών Περιστέρι – 2η μέρα Δηλώσεις

  07.05.2011 03:00       1018

- Οι πρωταγωνιστές της 2ης μέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης ανδρών-γυναικών, που διεξάγεται στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου, δήλωσαν:

Ηλίας Κρανιάς (ΟΕΑΝΑΠ): 3ος 50μ. επιφάνεια 17.17 (όριο Εθνική νέων): «Είμαι ευχαριστημένος, γιατί πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Το μετάλλιο δεν ήταν τόσο αναμενόμενο, σε αντίθεση με το όριο, που το έχω πετύχει άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Αύριο ευελπιστώ να κυνηγήσω έναν πάρα πολύ καλό χρόνο στο 100άρι, γιατί έχω προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό. Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στόχος μου είναι να διακριθώ στα 100 και τα 200 μέτρα, που έχω ρίξει το περισσότερο βάρος».

Σοφία Κτενά (ΝΟΒΑ): 1η 50μ. επιφάνεια 19.26, 1η 100μ. υποβρύχιο 39.49: « Όλη τη χρονιά προετοιμάζομαι για να συμμετάσχω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι η είσοδος στην Εθνική ομάδα. Αυτή την στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, γιατί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκα ήταν αντίξοες».

Μαργαρίτα Λιόλια (ΝΑΟ Καλαμαριάς): 1η 400μ. επιφάνεια 3:31.60: «Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με τις εμφανίσεις μου, γιατί είχα σταματήσει για περίπου ένα χρόνο. Ξεκίνησα φέτος με πολύ χαμηλά στάνταρντ, καθώς δεν είχα και πολλές ελπίδες για μετάλλια. Έκανα κάποιες καλές προπονήσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένη που βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να μπω και πάλι στην Εθνική ομάδα».

Κώστας Τζανετάκος (Δελφίνια Περ.): 3ος 100μ. υποβρύχιο 35.78 (όριο Εθνική νέων): «Ήταν μια καλή εμφάνιση. Ο βασικός όμως στόχος δεν ήταν αυτός, αλλά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ουγγαρία σε 2,5 μήνες. Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα καταφέρω να φτάσω στη διάκριση».

Αχιλλέας Δημαρίδης (Βουλιαγμένη): 1ος 100μ. υποβρύχιο 34.76: «Γενικά σε αυτούς τους αγώνες ήμουν λίγο κουρασμένος οφείλω να ομολογήσω. Πραγματοποίησα μέτρια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να μην πιάσω το όριο για την Εθνική. Στόχος είναι πάντα η ευρωπαϊκή διάκριση».

Θεόδωρος Νικολέτος (Γλαύκος Περ.): 2ος 400μ. επιφάνεια 3:13.73 (όριο Εθνική νέων): «Δεν περίμενα να πιάσω το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ελπίζω σε μια καλύτερη θέση σε σχέση με πέρσι και ότι καλύτερο μπορώ σε θέμα χρόνου».

Ευρυσθένης Νικολαϊδης (ΝΑΟ Καλαμαριάς): 1ος 400μ. επιφάνεια 3:13.73: «Πιστεύω ότι έκανα μια αρκετά καλή εμφάνιση, αν λάβουμε υπόψη ότι είχα σπάσει το χέρι μου πριν λίγο καιρό και την απουσία μου για ένα χρόνο από τις πισίνες, ώστε να ολοκληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Ελπίζω τουλάχιστον στα 1500 μέτρα να πλησιάσω το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των ανδρών».

Το Γραφείο Τύπου

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ