ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

07/09/2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.249) - ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

  07.09.2010 03:00       1614

-. Επιτυχία που ξεπερνά τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ομοσπονδίας, σημείωσε η διοργάνωση, στην Κάλυμνο, του πρωταθλήματος κολύμβησης Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα.

Ο Δήμος Καλύμνου, που ανέλαβε τη φιλοξενία και διεξαγωγή των αγώνων στο κολυμβητήριο του, απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι και η ακριτική Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία του με την ΚΟΕ.

«Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον Δήμαρχο κ. Ρούσσο, τους συνεργάτες του, όσους ασχολήθηκαν με την διοργάνωση, τον κόσμο που γέμισε το κολυμβητήριο, για το εκπληκτικό θέαμα που παρακολουθήσαμε. Έγινε μια άψογη διοργάνωση, με τις αποστολές να φεύγουν από το νησί κατενθουσιασμένες. Είναι βέβαιο ότι, η συνεργασία της ΚΟΕ με τον Δήμο Καλύμνου θα έχει και συνέχεια, στο εγγύς μέλλον. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους», επισημαίνει στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσαρός, Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας στους αγώνες της Καλύμνου.

Στους αγώνες, που έγιναν τον Σαββατοκύριακο, μετείχαν συνολικά 231 κολυμβητές/ τριες, από 13 Σωματεία: ΝΟ ΣΑΜΟΥ (3), ΝΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (16), ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ (15), ΝΟ Δ. ΩΡΕΩΝ (12), ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (42), ΝΟ ΜΗΛΟΥ (6), ΝΟ ΠΑΡΟΥ (20), ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ (34), ΝΑΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ (10), ΝΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ (15), ΑΨΛ. ΜΕΔΕΩΝ (34), ΝΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (13), ΑΝΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (11).

Πρωταθλήτρια ομάδα, στη γενική βαθμολογία, αναδείχθηκε ο ΝΟ Πάρου.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ