ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

08/05/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Νο 3323) - Διεθνές μίτινγκ κολύμβησης ‘Ακρόπολις’ Αλιμος – 3η μέρα Δηλώσεις

  08.05.2011 03:00       1128

- Οι πρωταγωνιστές της 3ης μέρας του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης ‘Ακρόπολις’, που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, δήλωσαν:

Στέφανος Δημητριάδης (Ολυμπιακός, 1ος 200μ. πεταλούδα, όριο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Σαγκάη): «Ηθελα να πιάσω το όριο και για ψυχολογικούς λόγους, να ξεμπερδεύω. Είχα προετοιμαστεί για το ‘Ακρόπολις’ και μπορούσα να κολυμπήσω ακόμη πιο γρήγορα. Τώρα συνεχίζω ήρεμος την προετοιμασία μου. Για τη Σαγκάη θέλω πολύ δουλειά. Αυτό που θέλω είναι να είμαι καλά και έχω μπροστά μου αρκετό χρόνο να προετοιμαστώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για στόχους, αλλά για χρόνους. Θέλω να κατέβω το 1.57. Ενας τέτοιος χρόνος μπορεί να μου δώσει την προοπτική για κάτι καλό στο Παγκόσμιο».

Αγγελική Εξάρχου (Ν.Ο. Καλαμακίου, 1η 100μ. πρόσθιο): «Οι αγώνες ήταν καλοί. Είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία μου και τους χρόνους που σημείωσα. Τώρα θα προετοιμαστώ και θα τα δώσω όλα για το όριο της Σαγκάης στον τελευταίο αγώνα, το διεθνές μίτινγκ της Μπάνια Λούκα. Είναι αγώνας νοκ άουτ αυτός για μένα. Νιώθω καλά και ελπίζω να τα καταφέρω».

Οδυσσέας Μελαδίνης (Ολυμπιακός, 1ος 100μ. ελεύθερο): «Μετά από ένα χρόνο απουσίας, καθώς είχα βγάλει τον ώμο μου, τον Οκτώβρη επέστρεψα και πάλι στις πισίνες. Επανήλθα γρήγορα και κατάφερα να σημειώσω ατομικό ρεκόρ, κάτι που δεν περίμενα. Τώρα είμαι καλά και συνεχίζω τη δουλειά, με στόχο να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ ως το τέλος της σεζόν».

Κριστέλ Βουρνά (Εθνικός, 1η 50μ. πεταλούδα): «Από τους τυφώνες της Αλαμπάμα ήρθα στον ήλιο της Αθήνας. Αναμφίβολα μεγάλη η διαφορά και σίγουρα προτιμώ το δεύτερο. Ηταν απίστευτη η εμπειρία που ζήσαμε εκεί, αλλά τώρα είμαστε καλά, το ξεχνάμε και προχωράμε. Στην Αμερική έχω ακόμη τρία χρόνια σπουδών. Οσον αφορά την κολύμβηση, το ‘Ακρόπολις’ τώρα και οι Μακεδονικοί την επόμενη εβδομάδα, αποτελούν για μένα απλά προετοιμασία, να μπω και πάλι σε ρυθμούς αγώνων. Αλλωστε δεν είχα υπολογίσει σε αυτούς τους αγώνες για τη Σαγκάη και δεν είχα προετοιμαστεί, απλά προέκυψαν, μετά τις εξελίξεις στην Αλαμπάμα. Τώρα θα δουλέψω και τέλη του μήνα θα πάω στην Μπάνια Λούκα, με στόχο να κυνηγήσω το όριο, είτε στο 50άρι, είτε στο 100άρι».

Το Γραφείο Τύπου

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ