ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

12/08/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.398) - ΣΤΗ ΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ *ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ *ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

  13.08.2011 16:02       1167

Οκτώ (8) κολυμβητές / τριες μας αναχωρούν αύριο (Σάββατο) στη Λίμα, για το 3ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων / νεανίδων που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Περού (16-21 Αυγούστου).

Είναι οι: Παναγιώτης Σαμιλίδης, Στέφανος Χριστόπουλος – Χαλιντέι, Κριστιάν Γκολομέεβ, Χάρης Καρακαϊδός, Αλέξανδρος Θεοχαρίδης, Ανδρέας Βαζαίος, Σταυρούλα Καραντάκου και Άννα Ντουντουνάκη.

Συνοδοί τους είναι οι προπονητές Αλέξανδρος Νικολόπουλος, Άκης Οικονόμου, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος και αρχηγός της ελληνικής αποστολής, ο Γιώργος Κατσαρός, Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ.

Την αποστολή μας, αναμένει και η ελληνική κοινότητα του Περού η οποία, μέσω της Προέδρου της Σόνιας Ραπτοπούλου – Βάβουλη, ετοιμάζει υποδοχή και φιλοξενία στη Λίμα.

«Περιμένουμε με συγκίνηση την αποστολή των εφήβων κολυμβητών και τους ευχόμαστε ολόψυχα να φέρουνε τη ΝΙΚΗ», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που έστειλε – η κ. Ραπτοπούλου – στην ΚΟΕ.

-. Στο Ζρένιανιν της Σερβίας για το «5o Darko Cukic Memorial» (17-21 Αυγούστου), αναχωρεί την Τρίτη 16 Αυγούστου, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων (γενν. 1996).

Μετέχουν: ΙΤΑΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΣΕΡΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 15 πολίστες: Γιάννης Μαζοκοπάκης, Νίκος Δημητριάδης, Μιχάλης Σαρτζετάκης, Γιώργος Σίμος, Παντελής Καλογεράκος, Γρηγόρης Καπετανάκης, Ευστάθιος Πέττας, Ιορδάνης Οδυσσέας Μασμανίδης, Γιάννης Τζώρτζης, Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Φαρσάρης, Ραφαήλ Ηλίας Φοροτζίδης, Λουκάς Καλομενίδης, Αγαμέμνων Θεοδωρακόπουλος, Νίκος Κοπελιάδης.

Μαζί τους ο προπονητής Κώστας Βαμβακάρης και ο Βαγγέλης Πάτρας (αρχηγός αποστολής).

Το πρόγραμμα των αγώνων (ώρες Σερβίας) της Εθνικής μας ομάδας:

Τετάρτη 17/8

17.30 Καναδάς – ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 18/8

13.30 ΕΛΛΑΔΑ – Ουγγαρία

19.00 Σερβία – ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 19/8

17.30 Κροατία – ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 20/8

09.00 Γερμανία – ΕΛΛΑΔΑ

20.30 Μαυροβούνιο – ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 21/8

09.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ιταλία

-. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο απέστειλε στην ΚΟΕ την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τόσο το Προεδρείο της ΚΟΕ όσο και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλατε για να υποστηρίξετε το Σωματείο μας και την αρωγή σας στη δήλωση συμμετοχής του Συλλόγου μας στα προκριματικά της πρώτης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο

Αχ. Μακρόπουλος»

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ