ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

16/09/2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.252) - ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΣΗΜΑΚΗ *ΚΑΜΠ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

  16.09.2010 03:00       1536

 Στο χειρουργείο μπαίνει την Δευτέρα το πρωί, η διεθνής μας πολίστρια Αλεξάνδρα Ασημάκη, με ρήξη συνδέσμων στην τελευταία φάλαγγα στον δείκτη του δεξιού χεριού της.

Θα χειρουργηθεί στο ΚΑΤ, από τον Διευθυντή του Β’ Τμήματος Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής χεριού και άνω άκρων, Δημήτρη Ευσταθόπουλο και την Επιμελήτρια Α’ Παναγιώτα Αρεταίου.

Το πρόβλημα, διαπιστώθηκε στην προχθεσινή μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η Ασημάκη, η οποία σημειωτέον τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νέας Ζηλανδίας (17/8) και έκτοτε αγωνιζόταν με πρόβλημα έως και το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Ο χρόνος αποθεραπείας της και επανόδου στην αγωνιστική δράση, υπολογίζεται σε περίπου 6 εβδομάδες.

Η ΚΟΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, στην διεθνή μας πολίστρια.

-. Στον Άγιο Κοσμά, την ερχόμενη Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, το πρωί (10.00) θα συγκεντρωθεί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών η οποία την επομένη θα μεταβεί στη Λάρνακα για το Μεσογειακό Κύπελλο (24-26/9).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος κάλεσε τους εξής 13 πολίστες: Στέφανο Γαλανόπουλο, Θανάση Μπεζιλιώτη (τερματοφύλακες), Γιώργο Δερβίση, Μάριο Καπότση, Γιώργο Λάππα, Μιχάλη Δρακόπουλο, Κώστα Γεννηδουνιά, Αντώνη Ξενάκη, Μανώλη Σολανάκη, Γιώργο Φωκά, Θανάση Χρυσοσπάθη, Σπύρο Φωτόπουλο και Κώστα Γούβη.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ