ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

21/05/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο 3352 - Δηλώσεις Μορφεση μετά την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση της World League

  21.05.2011 03:00       1087

Αμέσως μετά την νίκη της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών επί της Μεγάλης Βρετανίας και την πρόκρισή της στην τελική φάση της World League, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιωργος Μορφέσης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικης Ομοσπονδίας:
"Ηταν ελάχιστος ο χρονος προετοιμασίας και σημαντική η πρόκριση για μια ακόμη φορά στην τελική φάση. Τα οφέλη θα είναι σημαντικά για την Εθνικη μας, αφού στην τελική φάση θα παίξουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και θα προετοιμαστούμε κατα τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της παρουσίας μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που αποτελεί και τον βασικό στόχο της χρονιάς".
Ο κ. Μορφέσης αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι με την Ισπανία, όπου με νίκη η Εθνικη ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. "Η Ισπανία είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Το γόητρο είναι σημαντικό κίνητρο και για μας και για τις αντιπάλους μας. Θα δοκιμασουμε καινούργιες τακτικές. Μη ξεχνάτε οτι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα βρεθούμε εκ νέου απέναντι στις Ισπανιδες σε ενα κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι" κατέληξε ο κ. Μορφέσης.
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ