ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

26/02/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Νο 3209) - Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης ανδρών-γυναικών – Πειραιάς – 2η μέρα Δηλώσεις

  26.02.2011 02:00       1191

- Οι πρωταγωνιστές της 2ης μέρας των χειμερινών αγώνων κολύμβησης ανδρών-γυναικών, που διεξάγονται στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, δήλωσαν:

Στέφανος Χαλιντέι - Χριστόπουλος (Α.Ε. Χαϊδαρίου, 400μ. μικτή ατομική): «Ήμουν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και είχα μείνει λίγο πίσω στις προπονήσεις μου. Δυστυχώς δεν κατάφερα για λίγο να πιάσω το όριο. Το πάλεψα, έφτασα πολύ κοντά, αν και πίστευα ότι θα τα καταφέρω, αλλά τελικά ο χρόνος μου ήταν κατά μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου μεγαλύτερος. Δεν απογοητεύομαι όμως. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και πιστεύω πως θα πιάσω το όριο σε μία από τις επόμενες διοργανώσεις. Νομίζω πως για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο στόχος μου ολοένα και πλησιάζει, κάτι που θα επιδιώξω και για το Παγκόσμιο».

Χάρης Καρακαϊδός (Γ.Σ. Περιστερίου, όριο Ευρωπαϊκό εφήβων Βελιγράδι 200μ. ύπτιο): «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοσή μου και ενθουσιασμένος για το όριο που έπιασα. Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, αφού το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διάφορες εξελίξεις με την αλλαγή ομάδας που είχα, αλλά και τους μικροτραυματισμούς. Στόχος μου πλέον είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και το όριο για το Παγκόσμιο».

Παναγιώτης Σαμιλίδης (Αργυρούπολη, όριο Ευρωπαϊκό εφήβων Βελιγράδι-Παγκόσμιο εφήβων Λίμα 100μ. πρόσθιο): «Το γεγονός ότι έπιασα και σήμερα το όριο για το Πανευρωπαϊκό, επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκομαι το τελευταίο διάστημα. Στόχος μου είναι να μείνω μακριά από τραυματισμούς και να διεκδικήσω μία θέση στην 3άδα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Αγγελική Εξάρχου (Ν.Ο. Καλαμακίου, 1η 100μ. πρόσθιο): «Έκανα πολύ καλό χρόνο, κάτι που δείχνει συνεχή βελτίωση, αν αναλογιστούμε πως πέρσι είχα 1.10 και πλέον το έχω κατέβει. Θέλω να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βελτιώνοντας παράλληλα την επίδοσή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, όπως τον προπονητή μου κ. Μανταλούφα».

Δημήτρης Σαρακατσάνης (γενικός γραμματέας ΚΟΕ): «Η σημερινή μέρα δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Οι έφηβοι τα πήγαν καλά, όχι όμως τόσο καλά οι άνδρες. Από τις γυναίκες προσδοκούσαμε καλύτερους χρόνους. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη και νομίζω πως στην πορεία περισσότερα παιδιά θα καταφέρουν να πιάσουν τα όρια για τις τρεις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού».

Το Γραφείο Τύπου

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ