ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

27/04/2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.183) - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ *ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

  27.04.2010 03:00       1653

-. Πολυμελής (25 άτομα) είναι η αποστολή των Σκοπίων, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Ανδρών (Νέα Ιωνία Βόλου, 30 Απριλίου – 2 Μαίου).

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (Τρίτη), περιλαμβάνονται 15 πολίστες μεταξύ των οποίων αρκετοί που έχουν αγωνιστεί – με άλλες εθνικότητες ... – στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «15» του Στέβαν Νόνκοβιτς: Ντίμιταρ Ντιμόφσκι, Μπόγιαν Γιανέφσκι, Ντάλιμπορ Πέρσινιτς, Νέναντ Πέτροβιτς, Βλάντιμιρ Λάτκοβιτς, Ιβάν Βουκσάνοβιτς, Νέναντ Μπόσανσιτς, Ζντράφκο Ντέλας, Ντάνιελ Μπένιτς, Βλάντιμιρ Κρέκοβιτς, Έντι Μπρίκιτς, Ιγκόρ Ρατσούνιτσα, Γκόραν Κρστόνοσιτς, Νεμπόισα Μίλιτς, Ντάρκο Νεντανόφσκι.

Η Εθνική μας ομάδα, μεταβαίνει στο Βόλο αύριο (Τετάρτη), ενώ απόψε (19.00) στο ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, έχει το τελευταίο της διπλό με αντίπαλο τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

-. Προπονητικές συναντήσεις, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΚΟΕ για την κολύμβηση, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, για κολυμβητές / τριες 12-15 ετών.

Μεταξύ των άλλων, οι κολυμβητές / τριες, παρακολούθησαν και διάλεξη, από τον καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Γιώργο Νάσση, εργοφυσιολόγο, με θέμα «Διατροφή στις αναπτυξιακές ηλικίες».

Επόμενη προπονητική συνάντηση, είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 22 Μαίου, επίσης στον ίδιο χώρο.

Των προπονήσεων επιμελήθηκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι και ομοσπονδιακοί τεχνικοί της ΚΟΕ, με τη συνεργασία σωματειακών προπονητών.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ