ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Άφησαν την εθνική γυναικών στη βροχή και το χαλάζι …

  24.01.2012 13:23       1185

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Καψόνια στη βροχή έκαναν οι Ολλανδοί διοργανωτές χτες βράδυ στην εθνική μας ομάδα των γυναικών, που είχε προπόνηση στην πισίνα του Πανεπιστημίου του Αϊντχόφεν.

Η ομάδα περίμενε επί 40λεπτο, μέσα στη βροχή και το χαλάζι, το πούλμαν που θα την επέστρεφε στο ξενοδοχείο, όπου και γύρισαν όλοι τους μούσκεμα.

Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση του διευθυντή της Len Μάρκο Μπίρι, μετά από αίτημα της ελληνικής αποστολής, να παραμείνει ανοιχτό το εστιατόριο του ξενοδοχείου (κλείνει στις 10 το βράδυ τοπική ώρα), για να μπορέσουν οι διεθνείς μας πολίστριες να φάνε ένα πιάτο φαί και όχι μπουφέ όπως γίνεται.

Τα εμπόδια για την εθνική μας ομάδα όμως δεν σταματούν εδώ. Από το πρωί χτες, ο διευθυντής της ΚΟΕ Γιώργος Χριστοφοράτος είχε ζητήσει από τους διοργανωτές, μετά από συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση, η ομάδα να κάνει δύο προπονήσεις σήμερα (πρωί – βράδυ).

Οι διοργανωτές το αρνήθηκαν με την αιτιολογία ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα, αλλά στις … 11.20 το βράδυ με mail που έστειλαν, συναινούσαν για τις 11 σήμερα το πρωί …

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό αφού είχε γίνει ο προγραμματισμός της ημέρας και οι κοπέλες είχαν αποσυρθεί ήδη στα δωμάτια τους για ξεκούραση.

Το πρωί σήμερα λοιπόν, ο Μορφέσης με τον συνεργάτη του Σάκη Κεχαγιά μελέτησαν σε βίντεο τον πιθανό αντίπαλο (Ουγγαρία) της Πέμπτης στον ημιτελικό και το απόγευμα (16.00) έχει προγραμματιστεί η μία και μοναδική προπόνηση της ημέρας.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρακολούθηση των δύο προημιτελικών ανάμεσα σε Ολλανδία – Ιταλία και Ουγγαρία – Ισπανία.

Αύριο, θα γίνουν κανονικά δύο προπονήσεις.