ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Αγαστή η συνεργασία ΚΟΕ και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

  12.09.2017 20:19       1329

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Καρπενήσι το κολυμβητικό πρωτάθλημα των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη θάλασσα.

Ήταν μια ακόμα αγαστή συνεργασία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και τους συνεργάτες του.

Για την εκδήλωση του Καρπενησίου και την μελλοντική συνεργασία της ΚΟΕ με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μίλησε στην σελίδα μας ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Αριστείδης Τασιός.

"Τα τελευταία δύο χρόνια στόχος της Περιφέρειας είναι να αξιοποιήσει το στολίδι της πόλης του Καρπενησίου, το άρτιο κολυμβητήριο, φιλοξενώντας σε αυτό μεγάλες διοργανώσεις. Το κολυμβητήριο του Καρπενησίου είναι από τα λίγα στην Ελλάδα που λειτουργούν συνεχώς 365 ημέρες. Έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίες διοργανώσεις υδατοσφαίρισης, κολύμβησης και συγχρονισμένης κολύμβησης. Όμως δεν σταματάμε εδώ και το 2018 θα διοργανωθεί στο Καρπενήσι το φάιναλ φορ του κυπέλλου της γυναικείας Υδατοσφαίρισης. Παράλληλα η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φροντίζει για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου και ήδη έχει εγκριθεί ένα αξιοσέβαστο κονδύλι για την αντικατάσταση της στέγης του που παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα".

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση του πρωταθλήματος των ομάδων που δραστηριοποιούνται στη θάλασσα την Κολυμβητική Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της κύριος Γιώργος Κατσαρός.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ