ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανάσα μετά από καιρό για τον ΠΑΟΚ, 7-5 τον Υδραϊκό στον Άλιμο

  13.01.2018 20:16       914

Ο ΠΑΟΚ είδε μετά από πολύ καiρό το χρώμα της νίκης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε μια υπερποπλύτιμη νίκη επί του Υδραϊκού με 7-5, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 12η αγωνιστική, και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, παίρνοντας μια βαθιά βαθμολογική ανάσα και δείχνοντας σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-2 στο ημίχρονο, αλλά στα δύο τελευταία οκτάλεπτα ο ΠΑΟΚ πήρε το πάνω χέρι -με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Προσινικλή, Τσαλακούδη, Σαρησάββα και με τον νεοαποκτηθέντα Νίκολα Τομάσεβιτς να κάνει πολύ καλή δουλειά από τη θέση του φουνταριστού- και να φτάνει στη νίκη.

Είναι η δεύτερη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα που ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Υδραϊκό και τον πλησίασε στους δύο βαθμούς (12 ο Υδραϊκός, 10 ο ΠΑΟΚ).

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 5-7

Οκτάλεπτο: 2-2, 1-0, 0-2, 2-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλας, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 1, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Γραμματικός.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαγιάς.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής