ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Αναβλήθηκε λόγω καταιγίδας ο μεγάλος τελικός Νηρέας Χαλ. - Ολυμπιακός, το χάλκινο ο ΝΟΒ, 10-9 στα πέναλτι τον Πανιώνιο

  08.07.2018 21:36       788

Δεν έγινε ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Κορασίδων ανάμεσα στον Νηρέα Χαλανδρίου και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (8/7) στις 19.00. Η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την Αττική εκείνη την ώρα και ειδικότερα το κολυμβητήριο του Περιστερίου, καθιστούσε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος αναβλήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη των διαιτητών του αλυτάρχη και των εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Η νέα ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής του τελικού θα οριστεί από την ΚΟΕ, με πιθανότερο ενδεχόμενο να γίνει τη Δευτέρα (9/7).

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν τα εξής: "Ο αγώνας δεν διεξήχθη, διότι η βροχή ήταν ασταμάτητη και επικίνδυνη για τις αθλήτριες, λόγω κεραυνών και παρεμπόδιζε την ορατότητα, καίτοι αναμέναμε 45 λεπτά από την καθορισμένη έναρξη του αγώνα".

Λίγο νωρίτερα διεξήχθη και ολοκληρώθηκε, στο ίδιο κολυμβητήριο, έστω και μετ' εμποδίων, ο μικρός τελικός, όπου o ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε στα πέναλτι τον Πανιώνιο με συνολικό σκορ 10-9 (κ.α. 5-5).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-10 (κ.α. 5-5, πέν. 4-5)

Περίοδοι: 2-0, 2-4, 1-0, 0-1, πέν. 4-5.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χέλμης): Καλιδώνη, Παπαδοπούλου Θ., Χαλιδά 1, Βαλιβακάρη, Λενίτση, Παπαδοπούλου Μ. 1, Δημοπούλου 3, Ζερβού 2, Μπουλούκο, Μαλτινοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη 2, Καλαμπάτση, Κουσκούλη, Στουρίδη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Ρουμπέση): Μάμαλη, Τσουμπανάκη 2, Μαδέλογλου 1, Κρασσά, Μητριτσάκη, Ευκαρπίδη 1, Λύτρα, Κατσώνη 4, Λιοβάν 2, Γεωργακοπούλου, Μητροπούλου, Γεωργακλή, Χατζή, Σακάλογλου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής