ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Άνετα το πρώτο βήμα τίτλου ο Ολυμπιακός, 12-4 τον ΝΟ Βουλιαγμένης

  22.05.2018 20:54       883

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ακόμα εύκολη νίκη, αυτή τη φορά στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, επιβλήθηκε 12-4 επί της Βουλιαγμένης, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, έκανε το 1-0 στις νίκες και μαζί το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του έκτου διαδιχικού τίτλου.

Με τη συνήθη απροσπέλαστη άμυνα, ιδίως στον παίκτη λιγότερο (μόνο 1/6 είχε στον παραπάνω ο ΝΟΒ), με πολύ καλά ποσοστά στον παραπάνω (4/5) και με κορυφαίους επιθετικά τους Γιάννη Φουντούλη και Αλέξανδρο Γούνα, οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα από νωρίς και προηγήθηκαν με 7-1 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΝΟ Βουλιαγμένη βελτιώθηκε στην άμυνα και σε συνδυασμό με την άνοδο του Ζερδεβά κατάφερε να κρατήσει τον Ολυμπιακό χωρίς γκολ για επτά λεπτά. Την ίδια ώρα, με δύο γκολ από τους Χρυσοσπάθη και Γκιουβέτση μείωσε σε 7-3, αλλά ο Φουντούλης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 8-3. Με δύο γρήγορα γκολ από τους Γούνα και Γενηδουνιά ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς και στη συνέχεια έφτασε εύκολα στη νίκη.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (24/5) στις 18.30, στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 1-2, 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς Σπ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης,  Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 2, Σολανάκης, Πιόβαν, Δήμου, Καλογερόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής