ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / WORLD LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Άνετη και ωραία η Εθνική, 16-7 τη Γαλλία

  10.01.2017 20:17       1196

Τη δεύτερη της νίκη στο Β' προκριματικό Όμιλο Ευρώπης του World League σημείωσε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, αφού επιβλήθηκε εύκολα της αντίστοιχης της Γαλλίας με 16-7 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Πρώτος σκόρερ για την Εθνική μας ομάδα ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας με 5 γκολ. Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν η εξαιρετική απόδοση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον παίκτη παραπάνω, αφού είχε 7/7 (και 1/1 πέναλτι), εν αντιθέσει με τους Γάλλους που είχαν 2/8 στον τομέα αυτό.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Εθνική μας ομάδα να μπαίνει πολύ δυνατά και να προηγείται με 3-0 μετά από 2:30 λεπτά αγώνα. Στη συνέχεια οι Γάλλοι αντέδρασαν και μείωσαν δύο φορές στο ένα γκολ (3-2 και 4-3) μέχρι τη λήξη του οκταλέπτου.

 

Ως το ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα είχε καταφέρει να πάρει μια διαφορά τεσσάρων γκολ (8-4), αφού παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη στην άμυνα, δεχόμενη μόλις ένα γκολ στη δεύτερη περίοδο.

 

Στο τρίτο οκτάλεπτο το παιχνίδι πήγε σε γρήγορο ρυθμό, κάτι που ευνόησε την Εθνική μας ομάδα που κατάφερε να πετύχει πέντε τέρματα με πρωταγωνιστές τους Γούνα και Βλαχόπουλο που σημείωσαν από δύο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έριξε ρυθμό ούτε στο τελευταίο οκτάλεπτο, όταν και κατάφερε να αυξήσει περαιτέρω τη διαφορά, φτάνοντάς την μέχρι και τα εννέα γκολ για το τελικό 16-7.

 

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ 16-7

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 5-2, 3-1

 

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Καπότσης 2, Αργυρόπουλος, Δερβίσης 1, Τίγκας 1, Ποντικέας, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος

Γαλλία (Χρβόγιε Χρέστακ): Νογιόν, Σονταντιέ, Μπασελιέ, Ντίνο, Μπλαρί 1, Ροσετά 1, Κρουσιγιά 3, Ιζντίνσκι 2, Μονερέ, Λαβερσαν, Βανπερεστράτ, Κανόν, Ντουμπουά

Δείτε το live του αγώνα ΕΔΩ.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ