ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Άνοιξε η αυλαία των χειμερινών ημερίδων σε Νίκαια και Νέα Σμύρνη

  14.01.2017 20:59       1713

Με αθρόα συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1000 άτομα και στα δύο κολυμβητήρια και χωρίς εξαιρετικές επιδόσεις, αφού οι αθλητές βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των χειμερινών ημερίδων που διεξάγονται σε Νίκαια και Νέα Σμύρνη.

Σε αυτές συμμετέχουν πολλά από τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής κολύμβησης τα οποία προετοιμάζονται για το χειμερινό πρωτάθλημα, στο οποίο αναμένονται να γίνουν πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Πριν την έναρξη των αγώνων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Σελετόπουλου που έφυγε από τη ζωή έχοντας υπηρετήσει το χώρο της κολύμβησης για περισσότερα από 40 χρόνια.

Μετά τη λήξη των αγώνων ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Νίκος Κραουνάκης τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ πως: «Είναι οι πρώτοι αγώνες της νέας χρονιάς και βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των χειμερινών πρωταθλημάτων. Όπως είναι λογικό οι επιδόσεις των αθλητών δεν ήταν αυτές που θα είναι σε λίγες ημέρες. Θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο. Αυτές οι ημερίδες γίνονται περισσότερο για να δουν που βρίσκονται οι προπονητές τους, καθώς και για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγωνίσματα που δεν τους έχουμε συνηθίσει. Προσδοκούμε σε πολύ καλύτερες επιδόσεις στα χειμερινά πρωταθλήματα, ενώ είμαστε ικανοποιημένοι από τη μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1000 άτομα».

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ