ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ντράγκαν Άντριτς

«Απλά σήκωσα τα χέρια μου …»

  24.01.2012 00:11       1446

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Εξοργισμένος με την απόφαση του Πολωνού διαιτητή Κορίζνα, ήταν μετά το ματς με την Ιταλία ο Ντράγκαν Άντριτς. Μάλιστα, έξω από το κολυμβητήριο εξηγούσε στους Ιταλούς, τι ακριβώς έγινε προσπαθώντας να καταλάβει κι αυτός την απόφαση του διαιτητή...

«Δυστυχώς στο επόμενο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα γιατί θα είμαι στην εξέδρα μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκα. Ήταν μια απόφαση ακατανόητη. Εγώ, απλά σήκωσα τα χέρια μου στη συγκεκριμένη φάση», είπε.

«Αν και τους 6 τελευταίους μήνες έχουμε βελτιωθεί πολύ, δεν έχουμε την ίδια ποιότητα ομάδας σαν τους χρυσούς ολυμπιονίκες Ούγγρους και τους παγκόσμιους πρωταθλητές Ιταλούς. Στο ίδιο επίπεδο κινείται και ο επόμενος αντίπαλος το Μαυροβούνιο», τόνισε για το παιχνίδι και την ήττα από την Ιταλία, ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός μας.

Καμπάνια: «Αντιδράσαμε σωστά…»

Ο Σάντρο Καμπάνια, από την πλευρά του ήταν φυσικά ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση της ομάδας του. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μου άρεσε η αντίδραση μας όταν η Ελλάδα προηγήθηκε στο σκορ 2-0. Οι παίκτες μου έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να επιστρέψει στο παιχνίδι, παρά την προσπάθεια της», είπε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, που από το 2003 έως το 2008 κάθισε στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας.