ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Ασημάκη: "Χαρούμενες για το μετάλλιο, συνεχίζουμε δυναμικά για Βαρκελώνη"

  30.06.2018 23:18       636

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών στους πρώτους Μεσογειακούς Αγώνες για τη γυναικεία υδατοσφαίριση, επικρατώντας της Γαλλίας στον μικρό τελικό της διοργάνωσης με 15-5.

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αλεξάνδρα Ασημάκη, μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης και την κατάκτηση του μεταλλίου, σημείωσε ότι η ήττα στην πρεμιέρα καθόρισε την πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης. 

"Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη διοργάνωση, με την ήττα της πρεμιέρας από την Ισπανία, τα επόμενα παιχνίδια με Πορτογαλία και Γαλλία ήταν κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσά μας. Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες της αποστολής και η διοργάνωση αποτέλεσε μια καλή προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Φυσικά, ένα μετάλλιο έχει πάντα μεγάλη αξία και είμαστε πολύ χαρούμενες που το κατακτήσαμε. Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε φάση προετοιμασίας και υπάρχει σίγουρα μια κόπωση, όμως επικρατεί εξαιρετικό κλίμα στους κόλπους της ομάδας. Επιστρέφοντας στην πατρίδα, θα κορυφωθεί η προετοιμασία αυτή δίνοντας διπλά φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Αυστραλίας. Πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμες για τη Βαρκελώνη", σημείωσε η αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ