ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΚΟΥΝΕΟ)

Ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο η Εθνική, άγγιξε το χρυσό

  07.05.2017 16:12       2568

Συνεχίζεται η πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Κούνεο της Ιταλίας. Στο μεσημεριανό πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας των αγώνων, την Κυριακή (7/5) και λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Highlight, η ελληνική ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο ανεβαίνοντας και πάλι στο βάθρο της διοργάνωσης.

Οι κοπέλες μας Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 86,5667 β. και αναδείχθηκαν 2ες, χάνοντας για πολύ λίγα χιλιοστά του βαθμού το χρυσό.

Το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε τελικά η Ουκρανία με λίγο καλύτερη βαθμολογία 86,7000 β. Το χάλκινο πήρε η Ιταλία με 84,9000 β.

Την απονομή στα κορίτσια μας (όπως και χθες στο χρυσό) και στις άλλες νικήτριες έκανε η Μαρία Θηβαίου με την ιδιότητά της ως Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Κόμπο ΕΔΩ.

Το απόγευμα της Κυριακής, στο φινάλε των αγώνων, αγωνίζονται στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευαγγελία Παπάζογλου και στον τελικό του Μικτού Ντουέτου η Βασιλική Κοφίδη με τον Βασίλη Γκορτσιλά.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής