ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ασταμάτητος ο Απόλλων Σμύρνης, νίκησε και τον ΑΝΟ Γλυφάδας (12-7) κι έχει "4 στα 4"

  04.11.2017 21:46       1197

Απτόητος ο νεοφώτιστος στην Α1 Ανδρών της υδατοσφαίρισης Απόλλων Σμύρνης, συνεχίζει να προελαύνει με νίκες και να αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη (που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας) νίκησε και τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης (που χρησιμοποεί ως έδρα ο Απόλλων), και έκανε το "4 στα 4" όντας ισόβαθμος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνο με τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό.

Οι Απολλωνιστές επέβαλαν το ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο ανέβασαν τη διαφορά στα πέντε γκολ και στο τελικό 12-7, με κορυφαίους τους δύο ξένους τους Μοσκόφ και Λέκιτς που πέτυχαν από 5 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 2.00 πριν από τη λήξη της β' περιόδου ήρθε στη γραμματεία οριώμενος ο παράγων του ΑΝΟ Γλυφάδας Αναστάσιος Παπαναστασίου και διαμαρτυρόταν. Απομακρύνθηκε με τη συνδρομή της Αστυνομίας".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-3, 4-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 5, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., 1, Λέκιτς 5, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Τροβάς, Γιαννουρής.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δ. Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

Διαιτητές: Σπανούδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής