ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ασταμάτητος πλέον ο ΠΑΟΚ, 6-4 τον Πανιώνιο

  24.02.2018 17:15       979

Έχει πάρει φόρα για τα καλά πλέον ο ΠΑΟΚ και δείχνει ασταμάτητος από τότε που επέστρεψε στις νίκες. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 6-4 του Πανιωνίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και έβδομη συνολικά στο πρωτάθλημα (έχει και μία ισοπαλία) και με 22 β. περιμένει να δει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας για να διαπιστώσει αν θα βρεθεί απόψε στην 6άδα των πλέι οφ.

Οι Θεσσαλονικείς, με βασικό όπλο την άμυνα και έχοντας σε καλή μέρα πάλι τον τερματοφύλακά τους Κώστα Γαλανίδη, έλεγξαν τον ρυθμό, πήραν προβάδισμα σημαντικό από το ημίχρονο και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Κορυφαίος σκόρερ τους ο Τσολακούδης (ΦΩΤΟ) με 4 γκολ.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-0, 1-1, 1-2.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 4, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας 1, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής