ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας

  04.05.2012 12:56       1407

Δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για το 13ο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, που θα διεξαχθεί στο Αργοστόλι 18 και 19 Μαίου, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε χτες (Πέμπτη) στην πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς.

Στις 4 ομάδες που μετέχουν στο Φάιναλ Φορ, θα δοθούν από 25 προσκλήσεις (σύνολο 100), άλλες 100 προσκλήσεις θα πάρει ο ΝΟ Αργοστολίου ως συνδιοργανωτής, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις του Κολυμβητηρίου θα καλυφθούν από παιδιά των σχολείων της Κεφαλονιάς.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν και αποφασίστηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν και θα είναι αυστηρά, ώστε η διοργάνωση να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Εξυπακούεται ότι άτομα χωρίς προσκλήσεις δεν θα επιτρέπεται να προσεγγίσουν το χώρο του Κολυμβητηρίου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν από πλευράς ΚΟΕ, ο Αντιπρόεδρος της Γιώργος Κατσαρός και ο Διευθυντής της Γιώργος Χριστοφοράτος, από πλευράς ΝΟ Αργοστολίου ο Πρόεδρος του Λούκας Νιφοράτος και το μέλος της επιτροπής υδατοσφαίρισης Μάκης Κοσμάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης και από πλευράς αστυνομικών αρχών ο Αστυνομικός Διευθυντής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγιώτης Φιλίππου, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αργοστολίου Ευστάθιος Θανάσης, ο Διοικητής Τροχαίας Αργοστολίου Γρηγόρης Τζίνας και ο Διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Γεράσιμος Τζωρτζάτος.

Σημειώνεται ότι η κλήρωση των ημιτελικών του Φάιναλ Φορ, όπου μετέχουν Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου και Παναθηναϊκός, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (7/5) το μεσημέρι (13.30) στα γραφεία της ΚΟΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ