ΤΕΧΝΙΚΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ

Αξιόλογες επιδόσεις στις ημερίδες τεχνικής κολύμβησης

  12.02.2017 20:26       1633

Αξιόλογες επιδόσεις σημειώθηκαν στις ημερίδες για τους χειμερινούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Λάρισα για τη βόρεια Ελλάδα και στον Πειραιά για τη νότια Ελλάδα.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 298 αθλητές από 28 σωματεία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σαλταμανίκας είπε μετά το πέρας των αγώνων: «Ήταν η τελευταία ημερίδα πριν το χειμερινό πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των αθλητών συνεχίζεται με αμειώτους ρυθμούς. Έγιναν κάποιοι αξιόλογοι χρόνοι από τους αθλητές και αυτό δείχνει ότι οι προπονητές κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στο χειμερινό πρωτάθλημα, οπού οι αθλητές έχουν ως στόχο να πιάσουν τα όρια για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας. Οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν το κριτήριο».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βορείου Ελλάδας, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης σημείωσε: «Σε περίπου ένα μήνα υπάρχει το χειμερινό πρωτάθλημα και όλοι οι προπονητές των σωματείων έχουν επικεντρωθεί σε αυτό. Στις ημερίδες είχαμε αξιόλογες επιδόσεις, χωρίς να έχουμε κάποιο ρεκόρ, όπως είναι λογικό για την εποχή. Οι αγώνες ήταν πολύ καλοί και συνολικά είμαστε ικανοποιημένοι από τους αθλητές».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ