ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Δ. Διαθεσόπουλος: "Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση"

  24.03.2018 18:09       1139

Στη Χίο βρέθηκε το διήμερο αυτό (23/24-3) ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, παρακολουθώντας από κοντά το Final-4 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης Ανδρών, που βρήκε μεγάλο νικητή τον Ολυμπιακό.

Ο κ. Διαθεσόπουλος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στην έκβαση του Final-4, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα Γυναικών για το σπουδαίο επίτευγμα της κατάκτησης του Europa Cup και ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια.

"Κατ αρχάς, θα ήθελα να ξεκινήσω από την μεγάλη επιτυχία, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου που έστεψε κυπελλούχο Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού του Europa Cup την Εθνική μας ομάδα. Κέρδισε δύο υπερδυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, την Ολλανδία και τη Ρωσία και χάρισε άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο παλμαρέ της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Συγχαρητήρια στο Γιώργο Μορφέση, σε όλα τα κορίτσια και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Είναι η πρώτη επιτυχία του 2018 και συνεχίζουμε ανάλογα".

Για το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών: "Πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικό κύπελλο στη Χίο, σε μια πόλυ με μεγάλη και μακρά ιστορία στην υδατοσφαίριση, σε ένα κολυμβητήριο κατάμεστο με παλμό, με μια εξαιρετική φίλαθλη ατμόσφαιρα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και του fair play. Παρακολουθήσαμε τρία πολύ ποιοτικά παιχνίδια και συγχαρητήρια στον κυπελλούχο Ολυμπιακό, όπως και στη νεανική ομάδα του ΑΝΟΓ, που έφτασε μέχρι τον τελικό και κόντραρε όσο μπορούσε μια ομάδα του ευρωπαϊκού στερεώματος, όπως ο Ολυμπιακός".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ