ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ/ΙΝΔΙΑΝΑΠΟΛΗ

Διονύσης Παπαδάκης: «Εξαιρετική παρουσία των παιδιών – Το μέλλον είναι εδώ»

  28.08.2017 20:09       2046

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης νέων ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τον προπονητή που συνόδευσε τα παιδιά σε αυτή τη διοργάνωση, Διονύση Παπαδάκη να μιλά στην επίσημη σελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας την καλή εικόνα που έδειξαν οι κολυμβητές/τριές μας. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε:

«Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την παρουσία των παιδιών να κρίνεται εξαιρετική και να βάζω ένα θετικό πρόσημο. Είχαν μπροστά τους μια μεγάλη χρονιά και ήταν δύσκολο να βρεθούν κάθε φορά στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και να φέρουν το σώμα τους σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού. Κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς, όμως είχαμε τις ευκαιρίες μας,  για να πάμε και σε έναν τελικό, όπως σήμερα με την Ελένη Κοντογεώργου, η οποία έχασε την πρόκριση για πολύ λίγο».

Στην ερώτηση σχετικά με την απόφαση της Νικολέτας Παυλοπούλου να αγωνιστεί στο 50αρι ελεύθερο, ενώ στην αρχή δεν το είχε δηλώσει επισήμανε: «Η Νικολέτα ήρθε και μου είπε ότι ένιωθε καλά και πως ήθελε να αγωνιστεί. Αυτό φάνηκε από το πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ που έκανε. Επιπλέον, τα αγόρια πραγματοποίησαν μία εκπληκτική σεζόν, η οποία ήταν μεγάλη σε διάρκεια με αρκετούς αγώνες, παρουσίασαν όμως μία εξαιρετική εικόνα. Ο Παναγιώτης (Μπολάνος), κολύμπησε πολύ καλά, καταφέρνοντας να μπει σε ημιτελικούς και ο Απόστολος (Παπαστάμος) είχε μία καλή παρουσία, έχοντας μία πλούσια χρονιά. Το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης είναι εδώ και θα πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτά τα παιδιά και σε άλλα που ακολουθούν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ