ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Ημερίδα Ορίων/ Χαλάνδρι

Δύο Πανελλήνια Ρεκόρ από τον Σταμάτη Κούτσουλα στην 2η ημέρα των αγώνων

  27.11.2016 20:23       2436

Με δύο ακόμη πανελλήνια ρεκόρ από τον Σταμάτη Κούτσουλα του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε η ημερίδα ορίων σε 25άρα πισίνα για τον Β' Όμιλο Αττικής στο Χαλάνδρι, ενώ σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις από τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτήν.

Ο νεαρός αθλητής του Παναθηναϊκού σημείωσε τα πανελλήνια ρεκόρ στα 100μ. και στα 200μ. πρόσθιο. Στα 100μ. πέτυχε χρόνο 1:04.91 καταρρίπτοντας το δικό του 1:05.70, το οποίο είχε πετύχει μόλις πριν είκοσι ημέρες. Στα 200μ. έσπασε ένα ρεκόρ, το οποίο κρατούσε από το 2000. Συγκεκριμένα τερμάτισε σε χρόνο 2:21.80 συντρίβοντας το 2:22.58 του Ρωμανού Αλυφαντή.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Νίκος Κραουνάκης δήλωσε: «Σε αυτήν την ημερίδα ορίων είχαμε τέσσερα νέα πανελλήνια ρεκόρ στις μικρές κατηγορίες, πράγμα που δείχνει πως αν προσεχθεί και δουλευτεί σωστά το υλικό που υπάρχει στα χέρια της ελληνικής κολύμβησης, αυτά τα παιδιά μπορούν να έχουν σπουδαίες επιτυχίες και στο μέλλον. Πλέον στον τελικό της σειράς των Γκραν Πρι θα έχουμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε καλύτερα τους κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές και πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερες επιδόσεις και συναρπαστικές κούρσες. Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως σε αυτούς του αγώνες θα έχουμε την έλλειψη τριών εκ των κορυφαίων κολυμβητών μας, του Ανδρέα Βαζαίου, του Κριστιάν Γκολομέεβ και του Απόστουλου Χρήστου που θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 25άρας στον Καναδά».

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ