ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΚΡΑΝΤ ΠΡΙ

Δύο Πανελλήνια ρεκόρ στις Σέρρες

  05.11.2017 19:46       2702

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (5/11) οι πρώτες ημερίδες κολύμβησης για τον γκραν πρι των Χριστουγέννων, που θα διεξαχθεί στο Βόλο 9-10 Δεκεμβρίου, σε Χαλάνδρι και Σέρρες, με μεγαλη συμμετοχή.

Στις Σέρρες ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του ΑΡΗ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε δύο Πανελλήνια Ρεκόρ στα 100 και τα 200μ. πεταλούδα παμπαίδων Β'. Ο νεαρός αθλητής πραγματοποίησε χρόνο 1.01.01 στα 100μ. πεταλούδα, ενώ στα 200μ. ολοκλήρωσε την κούρσα σε 2.13.49.

Αυτοί είναι οι πρώτοι χρονικά αγώνες της αγωνιστικής περιόδου και η συμμετοχή και στις δύο πόλεις ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ καταγράφηκαν και αρκετά καλοί χρόνοι για την εποχή. Στην Αττική πραγματοποιήθηκαν σημαντικές κούρσες, με τη συμμετοχή περίπου 450 αθλητών, όμως ανέφερε ο Εθνικός προπονητής κολύμβησης, Χρήστος Χούμας.

Όσο για τις Σέρρες, εκεί βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος, Βαγγέλης Βούλτσος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες και τόνισε πως: "Η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική, ενώ οι αγώνες είχαν μεγάλη οργανωτική επιτυχία. Σημειώθηκαν αρκετά καλοί χρόνοι, με αποκορύφωμα τα δύο Πανελλήνια Ρεκόρ".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημερίδας του Χαλανδρίου ΕΔΩ

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ