ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δύσκολη νίκη στο φινάλε ο Παναθηναϊκός, 5-4 τον ΠΑΟΚ

  21.12.2016 21:17       987

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε έστω και δύσκολα, στο τέλος ενός συγκλονιστικού αγώνα, να πάρει τη νίκη με 5-4 επί του ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στην τυπική του έδρα στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας και να παραμείνει ισόβαθμος με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη 2η θέση της βαθμολογίας μέχρι τις αρχές του 2017.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ήταν σκληρό και με σφιχτές άμυνες και πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες Γαλανίδη και Καραμπέτσο. Ο Παναθηναϊκός προηγείτο με ένα γκολ και οι Θεσσαλονικείς ισοφάριζαν μέχρι λίγο πριν το φινάλε, αλλά για το τελευταίο γκολ των πρασίνων ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να έχει απάντηση. Συγκεκριμένα, στο 1.35 πριν από τη λήξη του αγώνα ισοφάρισε σε 4-4 για τον ΠΑΟΚ ο Νικολαϊδης, αλλά στο 0.32 πριν από το φινάλε ο Φώσκολος πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσουμε ότι δόθηκε άδεια λειτουργίας και τέλεσης αγώνων στο κολυμβητήριο Γουδή και ο Παναθηναϊκός θα δίνει πλέον τους εντός έδρας αγώνες του εκεί, καθώς το έχει ορίσει ως πρώτη του έδρα, αρχής γενομένης από την 11η αγωνιστική, στις 21/1/2017 με τον ΝΟ Καλαμακίου (καθώς στις δύο επόμενες, 9η και 10η αγωνίζεται εκτός έδρας).

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τεό Λοράντο και τους δύο ξένους παίκτες Λίντχουτ και Βάσιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 5-4

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 1-1, 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     ΠΑΟΚ    
Γαλανίδης     Καραμπέτσος  
Λϊντχουτ       Σαρησάββας  
Πίσσας       Ζάτοβιτς 1  
Βάσιτς 1       Προσινικλής Ν.  
Βιτέλας 1       Νικολαϊδης 2  
Τοράκης 1     Νάνος    
Καλογεράκος     Παπαποστόλου  
Καρούντζος 1     Σάριτς 1    
Φώσκολος 1     Δημητριάδης  
Δερμιτζάκης     Μουρατίδης  
Χαραλαμπόπουλος     Τσολακούδης  
Καπετανάκης     Προσινικλής Π.  
Καλομενίδης     Σιορδίλης  
Προπονητής: Τεό Λοράντος   Προπονητής: Πάνος Βέργος

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχες: Στέλιος Φόβος, Μιχάλης Ανδρεάκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής