ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δυσκολεύτηκε ο ΝΟ Ρεθύμνου αλλά "λύγισε" τον Νηρέα Χαλανδρίου, 9-5 στο Ηράκλειο

  15.11.2017 17:51       1126

Την τέταρτη φετινή του νίκη πήρε πριν λίγη ώρα ο ΝΟ Ρεθύμνου με 9-5 απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου, για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη θα βρεθεί στις θέσεις 3-6 και έφτασε τους 12 βαθμούς, όμως ο Νηρέας από τη μεριά του αντιστάθηκε και προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στην ισοφάριση (5-5).

Δύο γκολ στο τέλος του τρίτου από τις Ηρώ Καριπίδου και Έλενα Φαρμάκη έδωσαν ξανά το προβάδισμα στις Κρητικές, οι οποίες πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο κρατώντας το "μηδέν" στην άμυνα και έφτασαν στο τελικό 9-5. Τέσσερα γκολ πέτυχε η Έλενα Φαρμάκη για τον ΝΟ Ρεθύμνου.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9-5

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-0, 3-3, 2-0

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καριπίδου Σ. 1, Συριάνογλου, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κυριακάκη Κ., Στρατηδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 4, Πατσαχάκη, Καριπίδου Η. 2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Παπατριανταφύλλου 2, Μαστροκαλού 1, Μαυρέλου, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου, Οικονομίδη

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Μπουδράμης

Αλυτάρχες: Κατσαρός, Σπαγουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ