ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έκανε σεφτέ ο ΟΦΗ, ιστορική νίκη, 7-5 τον ΠΑΟΚ

  16.12.2017 18:15       776

Ιστορική θα είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, πέτυχε την πρώτη του νίκη (και πήρε και τους πρώτους του βαθμούς) στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, που είχε δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης από το ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, νίκησε στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου με 7-5 τον ΠΑΟΚ, που είναι φανερό πως περνάει περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να παίρνει προβάδισμα στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου (5-3). Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 5-4 με τον Τσολακούδη με παίκτη παραπάνω. Αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του ΟΦΗ και καθοριστικό υπέρ τους ήταν το γκολ του Παπανικολάου, 3 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, που έκανε το 6-4. Στην τελευταία περίοδο οι Κρητικοί έκαναν διαχείριση χρόνου και με γκολ του Καλή (7-4) σιγούρεψαν νίκη, πριν ο Ζάτοβιτς διαμορφώσει το τελικό 7-5.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 7-5

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 2-1, 1-1.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Σιράπογλου, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Ζακχάια 1, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης, Καλής 2, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν., Τάτσης, Νάνος, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας 1, Προσινικλής Π., Σιορδίλης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής