ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Έκανε το break ο ΠΑΟΚ, 12-11 τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι

  05.04.2017 18:09       981

Σε έναν αγώνα με μεγάλες ανατροπές, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναίκού με 12-11 στα πέναλτι, στην έδρα των πρασίνων, στο κολυμβητήριο του Γουδή και κάνοντας το brake πέτυχε το 1-0 στις νίκες για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Ένα μόλις δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ο Ζάτοβιτς, ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 6-6 και έστειλε την ομάδα του στην διαδικασία των πέναλτι, σε έναν αγώνα όπου οι πράσινοι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του ημιχρόνου με 3-1. Μάλιστα διέυρυνε την διαφορά, σε 6-1 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Η αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε στην τελευταία περίοδο, όπου με ένα σερί 5-0 κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει την αναμέτρηση στα πέναλτι.

Ο Καραμπέτσος απέκρουσε το πέναλτι του Χαραλαμπόπουλου διατηρώντας το 11-11 (όπου επικρατούσε μέχρι εκείνη την στιγμή) και ο Σάριτς ευστοχώντας, πέτυχε το τελικό 12-11 και έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (7/4) στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 6-6 (καν.διάρ.) 11-12 (μετά τα πέν.)

Οκτάλεπτα : 2-0, 1-1, 3-0, 0-5, πέν. 5-6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ
   
Γαλανίδης Καραμπέτσος
Φλωρόπουλος Σαρησάββας 1
Βασιλάκης Ζάτοβιτς 4
Βιτέλλας 2 ΠροσινικλήςΝ.
Τοράκης  Νικολαϊδης 3
Καλογεράκος 2 Νάνος
Καρούντζος 2 Παπαποστόλου 2
Φώσκολος 3 Σάριτς 2
Δερμιτζάκης 1 Σιώπκας
Χαραλαμπόπουλος Μουρατιδης
Καπετανάκης 1 Τσολακούδης
Καλομενίδης Προσινικλής Π.
Μπερτόλης Μουρατίδης
   
Προπονητής: Νάσος Ηρειώτης  Προπονητής: Πάνος Βέργος

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Διαιτητές: Κουρέτας, Αχλαδιώτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής