ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / EUROPA CUP ΑΝΔΡΩΝ

Εκτός μεταλλίων η Ελλάδα, νέα ήττα με 10-7 από την Ιταλία

  07.04.2018 20:14       1318

Νέα ήττα η οποία την αφήνει εκτός μεταλλίων γνώρισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, απο την Ιταλία με 10-7 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Cup Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να προηγηθούν με 4-1 στην πρώτη περίοδο. Η ομάδα του Σάντρο Καμπάνια διατήρησε το υπέρ της πλεονέκτημα και στη δεύτερη περίοδο, κάνοντας το 5-1 και το 6-2, με την Εθνική μας να μειώνει απλώς σε 6-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Και παρότι η ελληνική ομάδα κατάφερε να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά στις αρχές της τρίτης περιόδου, η Ιταλία σκόραρε ακόμη δύο φορές σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο η Εθνική μας ανέβασε κάπως το ρυθμό της χωρίς ωστόσο να αποφεύγει την ήττα με το τελικό 10-7. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντι Φούλβιο με τρία γκολ, ενώ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πέτυχαν από δύο τέρματα Δερβίσης και Βλαχόπουλος.

Πλέον η Εθνική μας καλείται να διεκδικήσει την 5η θέση της διοργάνωσης, ενώ μπορεί να μείνει και εκτός εξάδας ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα αγώνα Ουγγαρίας-Ισπανίας (21.30).

ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 10-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 2-1, 2-3

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 3, Μολίνα 1, Φιλιόλι, Φοντέλι, Βελότο 1, Ρενζούτο, Ετσενίκε 2, Πρεσιούτι Ν. 1, Μποντέγκας 2, Νταμόντε, Μπερτόλι, Νικόζια

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Δερβίσης 2, Φουντούλης 1, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ