ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Eκτός Φάιναλ Φορ ο διοργανωτής ΝΟ Χίου, ηττήθηκε με 11-9 από τον Πανιώνιο

  21.02.2018 22:59       973

Εκτός Φάιναλ Φορ του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών έμεινε ο ΝΟ Χίου, που έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του καθώς ηττήθηκε με 11-9 από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό στο ξεκίνημα, οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με 2-2, ενώ στη συνέχεια η ομάδα της Χίου πήρε ένα μικρό προβάδισμα με 5-4. Παρόλα αυτά, ένα εκπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο από τον Πανιώνιο, όπου η ομάδα του Κώστα Δήμου πέτυχε πέντε τέρματα, τον έβαλε μπροστά στο σκορ με 9-6. 

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο, δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και τελικά τη νίκη και την πρόκριση πήρε ο Πανιώνιος, με τους Μπργκούλιαν, Καλαϊτζή και Παπαποστόλου να πετυχαίνουν από τρία τέρματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 11-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 5-1, 2-3

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 3, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 3, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 3, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος

ΝΟ Χίου (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός 1, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 2, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης

Διαιτητές: Μπουδράμης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ