ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Φιλικό γυναικών

Ελλάδα-Καζακστάν 17-6

  11.01.2012 20:58       1165

Ημι-επίσημο φιλικό παιχνίδι με το Καζακστάν στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά έδωσε σήμερα το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, που ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου (στις 18/1 η πρεμιέρα της διοργάνωσης στις γυναίκες).
Στο παιχνίδι υπήρχαν διαιτητές και κρατήθηκε χρονόμετρο, όχι όμως γραμματεία και φύλλο αγώνα.
Στα τέσσερα 8λεπτα που διήρκησε η αναμέτρηση, καθώς παίχτηκε ένα ακόμη, στο οποίο χρησιμοποιηθήκαν οι νεότερες παίκτριες, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε εύκολα του αντίστοιχου του Καζακστάν με 17-6.
Στο ματς μετείχε κανονικά η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, φορώντας βέβαια προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο.
Η αποστολή της Εθνικής μας αναχωρεί τη Δευτέρα το πρωί για την Ολλανδία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί προπονητικό διπλό με την οικοδέσποινα χώρα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης δήλωσε: «Το Καζακστάν είναι χαμηλής δυναμικότητας και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Παρά την εύκολη νίκη και τη μεγάλη διαφορά, έγιναν κάποια λάθη. Ψάχνουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ