ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Οδυσσέας Μελαδίνης

«Έμεινα πίσω λόγω τραυματισμού»

  20.02.2012 13:29       2860

Για την προσπάθεια του στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγορίας ΟΠΕΝ μίλησε ο Οδυσσέας Μελαδίνης: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την επίδοσή μου στη Λάρισα. Η αλήθεια είναι πως μπορούσα και καλύτερα, αλλά είχα μείνει έξω ένα μήνα με τραυματισμό στο χέρι κι επομένως έμεινα πίσω»

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού δήλωσε για τους στόχους του στη συνέχεια: «Προσπαθώ και προπονούμαι  για το καλύτερο. Το όριο για το Ευρωπαϊκό είναι ένας στόχος, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω. Το τουρνουά είναι σύντομα και λόγω του τραυματισμού μου έχασα πολύτιμο χρόνο».

Τέλος, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία είπε: «Ευτυχώς τώρα τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά. Στην αρχές η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, τώρα όμως δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα».

 Χρυσάφης Βαγγελακάκης: «Ήταν ένας καλός χρόνος»

Για την επίδοση του Οδυσσέα Μελαδίνη μίλησε και ο προπονητής του Χρυσάφης Βαγγελακάκης: «Με τον Οδυσσέα προπονούμαστε μαζί μόλις τις τελευταίες δύο βδομάδες. Για το λόγο αυτό δεν θέλω να κάνω πολλά σχόλια. Ήταν ένας καλός χρόνος, που ήταν κοντά στο ρεκόρ του, παρ’ όλο που ο αθλητής δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Δυστυχώς εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε πολλά κολυμβητήρια να κάνουμε προπόνηση. Παρ’ όλα αυτά ο Οδυσσέας έχει πολλές δυνατότητες.

Ο προπονητής μίλησε επίσης και για τη διοργάνωση του ΟΠΕΝ: «Για μία Ολυμπιακή χρονιά οι επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Κυμάνθηκαν σε μέτριο επίπεδο. Η έλλειψη κολυμβητηρίων στις διάφορες πόλεις φάνηκε και στις αποδόσεις των αθλητών. Πάντως είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι οι διοργανώσεις αυτές γίνονται σε διάφορες πόλεις. Βοηθάει στην ανάπτυξη της κολύμβησης. Στη Λάρισα, οι υπεύθυνοι έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και ήταν πολύ καλή η διαμονή μας, αλλά και ο χώρος του κολυμβητηρίου».

Στη φωτογραφία ο Οδυσσέας Μελαδίνης σε παλαιότερο αγώνα

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος