ΤΕΧΝΙΚΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ / ΧΑΪΔΑΡΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ένα πανελλήνιο ρεκόρ στους αγώνες

  11.06.2017 20:48       2452

Με ένα πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων Α΄ από τον Ευάρεστο Ηλιάκη στα 100μ. υποβρύχιο (43.70), ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες ημερίδες για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην τεχνική κολύμβηση, οι οποίες διεξήχθησαν σήμερα στο Δημοτικό κολυμβητήριο  Χαϊδαρίου και στο Εθνικό κολυμβητήριο  Ιωαννίνων. Με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σαλταμανικάς για τους αγώνες του Χαϊδαρίου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδας Γιάννης Καλαϊτζογλίδης υπογράμμισαν:

 

Γιώργος Σαλταμανίκας: «Ήταν η τελευταία ευκαιρία για τα παιδιά να πιάσουν κάποιο όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και ήταν και ένα τεστ για τους αθλητές που έχουν επιλεγεί ώστε να πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.  Μάλιστα, είχαμε και ένα πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων Α’ από τον Ευάρεστο Ηλιάκη στα 100μ. υποβρύχιο με χρόνο 43.70. Διαπιστώσαμε ότι οι αθλητές βρίσκονται σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο».

 

Γιάννης Καλαϊτζογλίδης: «Με αυτούς τους αγώνες πραγματοποιήθηκε η τελευταία ημερίδα ορίων πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συνολικά στους αγώνες έδωσαν το παρών 155 αθλητές και αθλήτριες από 24 σωματεία. Το οργανωτικό επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικό και από πλευράς αγωνιστικού επίπεδου είδαμε αξιόλογες επιδόσεις, παρόλο που τα παιδιά βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι αθλητές επέλεξαν να συμμετέχουν σε αγωνίσματα που δεν είχαν πιάσει κάποιο όριο ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε κάποια από αυτά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις όλων των παιδιών καθώς έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ