ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΙ ΟΦ

Ένα βήμα μακριά από τον τίτλο ο Ολυμπιακός, 8-3 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό και 2-0 νίκες

  24.05.2018 20:25       1070

Μια ανάσα από τον έκτο συνεχόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά επικράτησαν και στον δεύτερο αγώνα της σειράς των μεγάλων τελικών των πλέι οφ, αυτή τη φορά στο κολυμβητήριο του Λαιμού, επί του ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-3, έκαναν το 2-0 στις νίκες και θέλουν μία ακόμα για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ο τρίτος αγώνας της σειράς των μεγάλων τελικών είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (26/5), στις 17:30, στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Με βασικό όπλο την άμυνα και με τον τερματοφύλακα Πάβιτς πρωταγωνιστή, αλλά και με σωστές επιλογές στην επίθεση και κορυφαίο τον Γούνα, η ομάδα του Βλάχου έφτασε εύκολα και δίκαια στη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέτυχε γκολ (και τα 3) μόνο στο τρίτο οκτάλεπτο, μειώνοντας σε 5-3, αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε τελικά στο 8-3.

 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-8

Οκτάλεπτα: 0-3, 0-0, 3-2, 0-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Κουρούβανης Ν., Ξανθόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαιδης, Δερβίσης 1, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς Σπ.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής