ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Ένατη θέση στους τελικούς τόσο στο Τεχνικό όσο και στο Ελεύθερο Ντουέτο

  19.07.2018 23:08       1320

Την 9η θέση στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου κατέλαβαν οι Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης (19/7), δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, στη Βουδαπέστη.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες είχαν προκριθεί από τον πρωϊνό προκριματικό, (επίσης ως 9ες) ανάμεσα σε 35 Ντουέτα, στις 12 καλύτερες του βραδινού τελικού, εκεί όπου βαθμολογήθηκαν με 83,1667 β. και κατετάγησαν 9ες στον κόσμο.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ρωσίδες Λαντνάια - Μινάεβα, το ασημένιο οι Ουκρανές δίδυμες Αλεκσίιβα και το χάλκινο οι Γιαπωνέζες Βάντα και Φουτζιβάρα.

Λίγο νωρίτερα, στον απευθείας τελικό του Τεχνικού Ντουέτου η Άννα Μαρία Ταξοπούλου με παρτενέρ αυτή τη φορά την Ιφιγένεια Δίπλα, κατέλαβαν επίσης την 9η θέση με 81,8581 β., ανάμεσα σε 33 Ντουέτα από όλον τον κόσμο.

Το χρυσό μετάλλιο και στο Τεχνικό Ντουέτο πήραν οι Ρωσίδες Λαντάια - Μινάεβα, το ασημένιο οι Ουκρανές δίδυμες Αλεκσίιβα και το χάλκινο οι Γιαπωνέζες αδερφές Λιου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου ΕΔΩ, ενώ τα αποτελέσματα του Τελικού στο Τεχνικό Ντουέτο ΕΔΩ.

Την Παρασκευή (20/7), τρίτη ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στον απευθείας τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ομαδικού.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής