ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Επαφές Διαθεσόπουλου στο Βόλο με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο για το Παγκόσμιο Νεανίδων στη Συγχρονισμένη

  12.02.2012 19:09       1475

Ο προεδρος της ΚΟΕ κ. Δημητρης Διαθεσοπουλος παραβρέθηκε χθες και σήμερα σε μια σειρά συναντήσεων στην πόλη του Βόλου, με τοπικούς παράγοντες για την προετοιμασία διεξαγωγής του 13ου παγκοσμίου πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολυμβησης Junior που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλική πόλη.
Στις συναντήσεις έδωσαν το παρόν ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστος, ο Δημαρχος του Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης και τοπικοί παράγοντες.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των συναντήσεων, ο κ. Διαθεσοπουλος υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:
"Οι συναντήσεις ηταν εποικοδομητικές. Για μια ακόμη φορά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε σε πέρας μια παγκόσμια διοργάνωση χωρίς να επιβαρυνουμε τον κρατικό προϋπολογισμό, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία. Θα κάνουμε οτι και πέρσι. Σας θυμίζω οτι το 2011 στον Βόλο πραγματοποιήσαμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεων-ανδρων στην υδατοσφαιριση. Χωρίς ούτε ενα ευρώ απο την Πολιτεία φέραμε στην Βόλο την αφρόκρεμα του παγκοσμίου πολο που δαπάνησε περίπου 3 (τρία) εκατομμύρια ευρώ τις ημέρες που βρέθηκε στην Ελλάδα και χιλιάδες ευρώ σε ΦΠΑ στην Πολιτεία. Αυτό κάναμε και αυτό θα επαναλάβουμε στον Βόλο τον Σεπτέμβριο του 2012 με το αντίστοιχο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολυμβησης. Ο περιφερειάρχης, ο δημαρχος της πόλης και οι τοπικοί φορείς μας έχουν αποδείξει οτι μπορούν σε συνεργασία με την ΚΟΕ θα συμβάλλουν στην διοργάνωση αψογων αγώνων".
Ο κ. Διαθεσοπουλος υποστήριξε οτι η ακριβής ημερομηνία των αγώνων δεν μπορεί να ανακοινωθεί σήμερα. "Θα είμαι την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο για την κλήρωση των προ Ολυμπιακών τουρνουά του πολο και εκεί θα καταλήξουμε με την FINA (παγκόσμια Ομοσπονδία) στις ακριβείς ημέρες της διοργάνωσης".

Στη φωτογραφία εντυπωσιακό στιγμιότυπο, από αγώνες

Το Γραφείο Τύπου - Νικος Χαραλαμποπουλος.