ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ευχαριστίες της ΚΟΕ προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό

  21.02.2012 16:29       1398

Τις ευχαριστίες της ΚΟΕ προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, εκφράζει ο Αντιπρόεδρος της Γιώργος Κατσαρός (ΦΩΤΟ), με την ολοκλήρωση του Χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης ανδρών / γυναικών στη Λάρισα, με επιτυχία.

«Μετά την οργανωτική επιτυχία των αγώνων που φιλοξενήθηκαν στη Λάρισα, οφείλω άλλη μια φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό ο οποίος ως πρόεδρος και της οργανωτικής επιτροπής του Χειμερινού πρωταθλήματος, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή έκβαση του.

Πεποίθηση και ευχή μου είναι, η συνεργασία μας αυτή να έχει και συνέχεια στο μέλλον, με τη φιλοξενία και άλλων σπουδαίων διοργανώσεων μας στο Θεσσαλικό χώρο.

Η διάθεση υπάρχει από ότι βλέπω, το ίδιο και η επιθυμία για να συνεχιστεί η συνεργασία μας, με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Ο κ. Αγοραστός, είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει από την σκοπιά του προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο κ. Κατσαρός.

«Ευχαριστώ και όσους ακόμη συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, όπως τους τοπικούς παράγοντες των σωματείων μας στην πολη της Λάρισας αλλά και το προσωπικό που βοήθησε από την πλευρά του», συμπλήρωσε ο ίδιος.