ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΜΠΟΛΖΑΝΟ

Εξαιρετική συγκομιδή επτά μεταλλίων στην πρώτη ημέρα συμμετοχών για τους Έλληνες

  05.08.2017 00:43       3509

Εντυπωσιακή ήταν η συγκομιδή των μεταλλίων για την ελληνική αποστολή στη δεύτερη ημέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου Καταδύσεων στο Μπολζάνο (σε συνδυασμό και με την ΟΠΕΝ συμμετοχή, καθώς μετέχουν και 4 ακόμη χώρες εκτός COMEN), που ήταν η πρώτη από πλευράς συμμετοχών Ελλήνων αθλητών και αθλητριών κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων Β' Γ' και Δ' κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες καταδύτες και καταδύτριες κατέκτησαν επτά μετάλλια από τα οποία δύο χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

Πρώτος και καλύτερος ο Θάνος Τσιρίκος που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στα 10 μ. Β' κατηγορίας με 370 βαθμούς. Ο Μίνως Γιαννόπουλος πήρε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, επίσης στα 10 μ. Β' κατ. με 341 β. Ο Γρηγόρης Μήτρου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 5 μ. Σταθερό Βατήρα Δ' κατ. με 193 β. Η Αγγελική Γεωργοπούλου πήρε το χάκινο στα 3 μ. τραμπολίνο Γ' κατηγορίας με 204 β. Η Μαριάνα Αθανασάκη στο 1 μ. τραμπολίνο επίσης χάλκινο μετάλλιο με 270 β. Και τέλος η Στέβη Χαλέμου στο 1 μ. Δ' κατηγορίας ήταν 4η με 166 β.

Οι αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο (5/8) και ολοκληρώνονται την Κυριακή

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής