ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018

Φαντασμαγορικό και το Gala στο τέλος του μίτινγκ (photos)

  18.06.2018 01:42       1695

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε και από πλευράς εκδηλώσεων το απολύτως πετυχημένο διεθνές μίτινγκ “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018″ στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου.

Το φαντασμαγορικό αποχαιρετιστήριο Gala, που έγινε μετά και από τις απονομές, συνδύασε την Καλλιτεχνική (Συγχρονισμένη) κολύμβηση με στοιχεία από την κουλτούρα της πατρίδας μας, αλλά και των ξένων αποστολών που έλαβαν μέρος, καθώς και των τοπικών εθίμων των σωματείων.

Την παράσταση έκλεψαν, κατ’ αρχάς τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας, με πρωτοπόρα την Εβελίνα Παπάζογλου (η οποία κρατούσε και την ελληνική σημαία), που χόρεψαν συρτάκι, τον Ζορμπά, μέσα και έξω από το νερό. Τα παιδιά του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης που, ντυμένα ναυτάκια, χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής της γνωστής παλιάς ελληνικής ταινίας “Η Αλίκη στο Ναυτικό”. Ο Μπιλ Μέι έδωσε το δικό του σόου ως “Έλβις Πρίσλεϊ”, αλλά και οι Γαλλίδες αθλήτριες με τη δικής του μουσική πρόεφεραν εντυπωσιακό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες και αποθέωναν.

Στο φινάλε, όλοι μαζί έπεσαν στην πισίνα υπό τους ήχους παραδοσιακών ελληνικών τραγουδιών.

Μπορείτε να δείτε πλούσιο Φωτορεπορτάζ από το Gala.

Νωρίτερα τις απονομές στους νικητές είχαν κάνει, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του μπιρό της FINA Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Παγκόσμια Ομοσπονδία (FINA) Λίζα Σκοτ, η Διευθύντρια των αγώνων και μέλος της Τεχνικής Επιροπής της FINA Μαρία Θηβαίου, τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΕ Μαρία Παρασκευοπούλου και Χριστίνα Ρουσσίδου, το μέλος της Ολομέλειας της ΕΟΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΦΙ Γιώργος Λενός και η Τεχνική Σύμβουλος των αγώνων και της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά.

Ως Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη συνεργασία και την εξυπηρέτηση τον εκ των χορηγών του μίτινγκ Αντώνη Μαραγκό και το “Siros Travel”.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής