ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ΒΟΛΟΣ

Γ. Σαλταμανίκας: «Τελευταία ευκαιρία»

  05.05.2017 10:05       1486

Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Τεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα ξεκίνησε σήμερα (5/5) το πρωί και συγκεκριμένα στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος» του Βόλου, με την Θεσσαλική πόλη να φιλοξενεί από τη διοργάνωση για το προσεχές τριήμερο (5-7 Μαΐου). Το παρών πρόκειται να δώσουν περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες από 27 σωματεία.

Αρμόδιος για να μιλήσει για αυτή την σημαντική διοργάνωση δεν είναι άλλος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Σαλταμανίκα, ο οποίος με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε την σπουδαιότητα των αγώνων και έκανε λόγο και για το κίνητρο που πρέπει να δείξουν οι αθλητές.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση που διεξάγεται μέσα στη χρονιά. Είναι η τελευταία ευκαιρία των αθλητών, ώστε να πιάσουν τα όρια για την Εθνική ομάδα για να την απαρτίζουν στις μεγάλες διοργανώσεις.  Το επίπεδο αναμένουμε να είναι αρκετά υψηλό, με τους χρόνους που έχουν στην κατοχή τους οι αθλητές να είναι αρκετοί καλοί. Ευελπιστούμε να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα με τη διοργάνωση αυτή να αποτελεί μία ευκαιρία για όσους θα λάβουν μέρος».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ