ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Στέφανος Δημητριάδης

«Για την εμπειρία»

  15.03.2012 14:57       1219

Στην Ολλανδία βρίσκεται η 28μελής ελληνική αποστολή της κολύμβησης, καθώς αύριο ξεκινάει το μίτινγκ του Άμστερνταμ.

Ανάμεσα στους αθλητές που ταξίδεψαν για τους αγώνες είναι και ο Στέφανος Δημητριάδης (ΦΩΤΟ). Ο Έλληνας πρωταθλητής θα δώσει το παρόν σε ένα ακόμη διεθνές μίτινγκ και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μιλάει για τη συμμετοχή του:

«Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο στόχο. Είμαι σε περίοδο προετοιμασίας και δεν έχω ξεκουραστεί από τους αγώνες. Συμμετέχω πιο πολύ για την εμπειρία. Άλλωστε δεν έχω κάτι να κυνηγήσω, αφού έχω πιάσει τα όρια για το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς».

Τα εισιτήρια λοιπόν για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις είναι ήδη «σφραγισμένα», με τον κολυμβητή του Ολυμπιακού να οριοθετεί του στόχους του.

Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ντέμπρετσεν τόνισε: «Δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από το πώς θα κολυμπήσουν και οι άλλοι αθλητές. Θα προσπαθήσω να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ και από κει και πέρα ό,τι βγει».

Ενώ για την κορυφαία διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς αγώνες σχολίασε: «Για την Ολυμπιάδα ισχύει κάτι αντίστοιχο. Βέβαια πρόκειται για την πιο δύσκολη διοργάνωση. Θα βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος