ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Καραμπέτσος

Η 6άδα στο Ευρωπαϊκό μας εξασφαλίζει πολλά

  13.01.2012 15:40       1211

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Φίλιππο Καραμπέτσο, ο οποίος στα 34 του θα λάβει μέρος στο πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Χίου μίλησε τόσο για την παρθενική του παρουσία στη διοργάνωση του Αϊντχόφεν, όσο και για τους στόχους της Εθνικής μας ομάδας πόλο ανδρών στο Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή η διοργάνωση είναι λίγο ξεχωριστή για μένα. Είμαι χαρούμενος που θα μετάσχω. Είναι αυτό που λένε να μην τα παρατάς και να προσπαθείς πάντα. Ευχαριστώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε. Θα βοηθήσω με όλες  μου τις δυνάμεις να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Στο Αϊντχόφεν πάμε δυνατά και αποφασισμένα. Η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη, αλλά σε καλή κατάσταση. Τις επόμενες μέρες θα ξεκουραστούμε και θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Τα πρώτα τρία παιχνίδια της διοργάνωσης είναι κομβικά. Με τρεις νίκες προκρινόμαστε στην 6άδα του Ευρωπαϊκού. Αυτή η 6άδα σημαίνει πολλά για την ομάδα, μας εξασφαλίζει πολλά πράγματα. Ολοι οι αγώνες θέλουν προσοχή. Χρειάζεται συγκέντρωση. Ολλανδία, Σκόπια και Τουρκία θέλουν προσοχή, γιατί θα είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Η καλή όμως Εθνική θα κερδίσει και θα πετύχει το στόχο της».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ