ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ΚΟΕ (photos)

  18.01.2017 19:35       3066

Σε μια σεμνή τελετή, λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, την Τετάρτη (18/1) το μεσημέρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την καθιερωμένη  πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά στα μέλη του ΔΣ, στους υπαλλήλους και στους συνεργάτες της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας συγχρόνως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται ο ελληνικός αθλητισμός. Ο κ. Διαθεσόπουλος υποσχέθηκε ότι ο καθένας από το μετερίζι του θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ούτως ώστε ο Υγρός Στίβος και τα αθλήματά του να ανταπεξέλθουν με επιτυχία, παρά τις δυσμενείς αυτές συνθήκες, χαρίζοντας στους Έλληνες φιλάθλους διεθνείς επιτυχίες και συγκινήσεις, όπως το κάνει παραδοσιακά τις τελευταίες δεκαετίες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος πέρασε στη διαδικασία της κοπής. Συγκεκριμένα, κόπηκαν τρεις διαφορετικές πίτες και υπήρξαν ισάριθμοι τυχεροί, που ήταν και οι τρεις γυναίκες. Από την πλευρά του προσωπικού τυχερή ήταν η υπάλληλος του λογιστηρίου Αγγελική Παναγέα, από την πλευρά των ειδικών συνεργατών, των τεχνικών συμβούλων, των ομοσπονδιακών προπονητών και του ιατρικού τιμ, το φλουρί έπεσε στη φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη. Και από την πίτα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τυχερή ήταν η Άννα Μαρκοπούλου, μέλος του ΔΣ και συνέφορος των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Να είναι πάντα υγιείς και τυχερές. Χρόνια πολλά!!

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής