ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΟΕ (photos)

  15.01.2018 16:50       2774

Με τυχερούς τον πρωταθλητή μαραθώνιας κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη, την Υπάλληλο της ΚΟΕ Αμαλία Κατερινοπούλου αλλά και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, Μαρία Παρασκευοπούλου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/1) η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΟΕ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας και οι νικητές κέρδισαν το ποσό της αξίας μίας χρυσής λίρας, ενώ κόπηκαν συνολικά τρεις πίτες, μία για τους προπονητές και συνεργάτες της ΚΟΕ, μία για το υπαλληλικό προσωπικό και μία για το ΔΣ της Ομοσπονδίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν παρόντες οι περισσότεροι προπονητές των αθλημάτων της ΚΟΕ, το υπαλληλικό προσωπικό αλλά και όλο το ΔΣ.

Μετά την κοπή πραγματοποιήθηκε και συμβούλιο των μελών της Ομοσπονδίας, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο να σημειώνει τα κάτωθι: "Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία. Δίχως υγεία δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Διανύουμε δύσκολα χρόνια και δεν είμαι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στα δύσκολα και όλα θα διορθωθούν. Πιστεύω πως σε βάθος χρόνου θα λυθούν τα προβλήματα για την ελληνική κοινωνία και ελπίζω πως τα παιδιά μας θα μπορέσουν να ζήσουν καλύτερες μέρες. Χρόνια Πολλά".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ