ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προελαύνει ο ΝΟ Χίου, 8-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ιωνικό και μόνος τρίτος

  16.12.2017 19:43       1290

Μετά από το "διάλλειμα" της ήττας του από τον Απόλλωνα Σμύρνης την προηγούμενη αγωνιστική (για την οποία πήρε, πάντως, ρεβάνς, με τη νίκη - πρόκριση στο Κύπελλο) ο ΝΟ Χίου συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη πέτυχε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της, στο πλαίσο της 9ης αγωνιστικής, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-7 και φιγουράρει μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ένταση, εναλλαγές στο σκορ και καυτή, αλλά αθλητική ατμόσφαιρα στις εξέδρες. Οι ομάδες έφτασαν με το ισόπαλο 7-7 μέχρι λίγο πριν από τη λήξη και στο 2.39 ο φουνταριστός Στέλιος Μιμίδης πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Χιώτες.

Με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία αποβλήθηκαν: Ο προπονητής του ΑΝΟΓ Δημήτρης Μάζης, στο 7.03 πριν από τη λήξη της δ' περιόδου, ο βοηθός προπονητή του ΝΟ Χίου Μάκης Μικέδης στο 6.25 πριν από το τέλος της δ' και ο βοηθός προπονητή του ΑΝΟΓ Αντώνης Βλοντάκης, στο 0.36 πριν από το φινάλε.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-7

Οκτάλπετα: 2-1, 2-2, 1-2, 3-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 2, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός 1, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας 2, Μαρουλάς, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Γδύσης, Καζάζης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 2, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτερής.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Τάκης Ταναϊνης

Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής