ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Νίκος Κραουνάκης

Ικανοποίηση παρά τις αντιξοότητες των καιρών

  13.03.2012 15:00       1361

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκαν οι χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, για παιδιά ηλικίας 10,11 και 12 ετών. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος δεν εμπόδισαν τους νεαρούς, επίδοξους πρωταθλητές να δώσουν το παρόν σε μία σημαντική αναπτυξιακή διοργάνωση.

Ο προπονητής της ΚΟΕ, Νίκος Κραουνάκης (ΦΩΤΟ) παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών και τα συμπεράσματά του είναι ιδιαίτερα χρήσιμα:

«Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν ικανοποιητικός, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος με τις πισίνες και τα κολυμβητήρια. Προσωπικά, θεωρώ ότι η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, με την έννοια ότι περίμενα να είναι μικρότερη».

Για το επίπεδο του ανταγωνισμού των αγώνων σχολίασε: «Το επίπεδο των επιδόσεων κάθε χρονιά σχετίζεται με την εκάστοτε φουρνιά. Φέτος, φαίνεται πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είχαν επίπτωση στους χρόνους των παιδιών. Βέβαια, υπήρξαν 3,4 εξ αυτών τα οποία ξεχώρισαν. Αναλογιζόμενοι πάντως τις δυσκολίες που υπάρχουν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρόκειται για χειμερινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι οι επιδόσεις ήταν καλές. Αναμένουμε τους θερινούς αγώνες για να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα».

Τέλος, για τα οφέλη που αποκόμισαν οι νεαροί αθλητές τόνισε: «Συμμετέχοντας σε αγώνες, αποκτούν περισσότερη εμπειρία. Επίσης, αναπτύσσουν το αίσθημα του συναγωνισμού καθώς σε αθλήματα όπως η σκυτάλη γίνεται ομαδική προσπάθεια για τη νίκη».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος