ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Σάκης Κεχαγιάς

Είμαστε καλύτεροι αλλά πρέπει να το αποδείξουμε

  19.04.2012 22:42       1005

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για το Προολυμπιακό τουρνουά. Η Ρωσία επικράτησε της Ιταλίας, και έτσι έφερε την Ισπανία αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας, στο κρίσιμο αυριανό παιχνίδι όπου ο νικητής πάει στην Ολυμπιαάδα, και ο χαμένος σπίτι του.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Ρωσίας – Ιταλίας, ο βοηθός του προπονητή Γιώργου Μορφέση, Σάκης Κεχαγιάς, υποστήριξε πως η ελληνική ομάδα είναι καλύτερη αυτής, της Ιβηρικής Χερσονήσου , αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί.

Αναλυτικά: «Είμαστε καλύτεροι της Ισπανίας,. Όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε εμείς οι ίδιοι μέσα στο νερό και να μην το αφήνουμε μόνο στα λόγια. Σίγουρα οι Ισπανίδες είναι πολύ βελτιωμένες τον τελευταίο καιρό, κάτι που φάνηκε και στο Κίρισι, που τις είχαμε αντιμετωπίσει, με τελική κατάληξη την ήττα. Όμως προσωπική μου εκτίμηση είναι πως είμαστε καλύτεροι και πιο έμπειροι σαν ομάδα.  Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογία, παρά την ήττα μας, δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή. Επιβάλλεται να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι του «πρέπει». Το παιχνίδι της πίεσης. Το παιχνίδι χωρίς αύριο».

Στην φωτογραφία, ο Σάκης Κεχαγιάς διακρίνεται δεξιά.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος