ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ισοφάρισε τις νίκες ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 9-8 τον Ολυμπιακό στον Λαιμό

  13.12.2017 20:40       750

Την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 9-9, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1, στο πλαίσιο της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκε με 4 τέρματα μπροστά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου (6-2).
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει την διαφορά χωρίς να βρεί ουσιαστικά λύσεις στην άμυνα της ομάδας του Λαιμού.

Τα νεύρα και η ένταση του αγώνα κόστισαν την αποβολή με αντικατάσταση σε 2 παίκτριες της Βουλιαγμένης (Ξενάκη και Πρωτοπαπά), καθώς και στην Έμολο από πλευράς Ολυμπιακού. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε και ο βοηθός του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης  για διαμαρτυρία, όπως και ο έφορος του ΝΟ Βουλιαγμένης, Θοδωρής Τσεβδός.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-3, 1-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου):  Κούβδου, Νιχάους 2, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 1, Μαυρωτά Ιφ. 1, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Μαυρωτά Μ. Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ειρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.